September 2013
M T W T F S S
« Jul    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Categories

Food & Beverage dept Jobs

dining_restaurant_imgSubdepartamentul F&B Cuisine are 8 posturi vacante:

Sous-Chef : 1 pozitie

Responsabilităţi: *prepară meniurile cele mai elaborate; *controlează şi se asigură de igiena bucătăriei şi a personalului; *înlocuieşte şeful de bucătar atunci când este nevoie

Your browser may not support display of this image.

Chef Tournant : 1 pozitie

Your browser may not support display of this image.Responsabilităţi:*poate prelua orice sarcină din bucătărie; *găteşte şi prepară meniuri diverse *poate inlocui orice alt bucatar

Chef Garde Manger : 1 locYour browser may not support display of this image.

Responsabilităţi:*se ocupă de preparatele specifice bucătăriei reci (salate reci, sosuri reci, platouri reci);

Chef Entremetier : 1 loc

Your browser may not support display of this image.Responsabilităţi:  *pregăteşte legumele pentru orice preparat

Chef Rotisseur : 1 loc

Responsabilităţi: *prepară la grătar şi prăjeşte carne, legume, orice altceva

Poissoneur : 1 loc

Responsabilităţi: *curăţă peştele; * realizează preparate din peşte

Your browser may not support display of this image.

Patissier : 1 loc

Responsabilităţi: *realizează deserturi, produse de patiserie, produse făinoase

Your browser may not support display of this image.

Comiss/Plongeur : 2 locuri

Responsabilităţi: *spală vasele; *ajută orice membru al echipei din bucătărie

Cerinţele pentru aceste posturi sunt aceleaşi: igienă impecabilă, bună comunicare, disciplină, spirit de echipă şi entuziasm.

Your browser may not support display of this image.

Subdepartamentele F&B Restaurant si Bar au nevoie de 17 persoane, după cum  urmează:

Maitre d’Hotel : 2 pozitii

Cerinţe: cunoştinţe de limba engleză la nivel avansat; abilităţi de comunicare şi maniere impecabile

Responsabilităţi: *îndrumă clienţii la masă, conform rezervărilor sau preferinţelor acestora; *cunoaşte foarte bine meniul; *supervizează ospătarii *ofera recomandari experte *promoveaza produsele restaurantului

Your browser may not support display of this image.

Chef d’etage : 4 pozitii

Cerinţe: cunoştinţe de limba engleză la nivel avansat; abilităţi de comunicare şi maniere impecabile

Responsabilităţi: *coordonează o statie compusa dintr-un anumit numar de mese; *preia comenzi şi face recomandări; *găteşte la masa clienţilor anumite feluri de mâncare, *factureaza serviciile de masa pentru clienti

Your browser may not support display of this image.

Serveur : 8 pozitii

Cerinţe: igienă impecabilă, bună comunicare, atitudine pozitivă

Responsabilităţi: *serveşte mâncare; *preia comenzi când e cazul; *debarasează mesele *realizeaza mis-en-place-ul

Your browser may not support display of this image.

Barman : 4 pozitii

Cerinţe: cunoştinţe de limba engleză, abilităţi de comunicare, maniere impecabile

Responsabilităţi: *serveşte clienţii care vin la bar cu băuturile cerute; *poate face show din pregătirea coktailurilor, pentru a întreţine atmosfera *preia comenzi din lobby *poate pregati sandwich-uri in perioadele cand bucataria nu lucreaza

nteresat de vreun post din cele de mai sus? Trimite CV-ul si scrisoarea de intentie la urmatoarele adrese de contact:

Alexandra.tican@yahoo.com HR Manager

Grigore.sabina@yahoo.com HR Consultant

Iulia.ciorba@yahoo.com HR Consultant

Data limita pentru posturile de la departamentele de F&B , Marketing & Sales si Revenue : Vineri,  23 aprilie, ora 10:59 PM.

Data limita pentru celelalte posturi : luni , 26 aprilie, ora 10:59 PM.

Va rugam sa treceti in CV minim 2 preferinte de posturi.

Interesat in joburi in alte departamente ? click mai jos:

Front Office Jobs

Housekeeping Jobs

Revenue Jobs

Marketing & Sales Jobs

Security Jobs

Technical & Maintance

You must be logged in to post a comment.