September 2013
M T W T F S S
« Jul    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Categories

Un gand de la Alina T, anul 3 ECTS

Obtinerea unui pasaport pentru o cariera de succeslo-br-travel-zoom1

Daca pana acum cativa ani diploma obtinuta dupa absolvirea facultatii era un “bilet” sigur pentru o cariera, astazi reteta succesului s-a complicat. O oferta educationala de inalta calitate, dedicatie si profesionalism din partea cadrelor universitare, imbinate cu seriozitatea, ambitia si perseverenta din partea studentilor sunt ingredientele perfecte care fac mult mai sigur drumul spre o cariera marcata de performante.

Multi dintre cei care urmeaza studii universitare o fac doar pentru ca acesta  e cursul firesc dupa liceu, unii se gandesc sa obtina o diploma, altii vor performanta. Alegerea facultatii, dar mai ales a specializarii reprezinta una dintre cele mai importante decizii din viata. Indiferent de motivatia alegerii, aceasta marcheaza considerabil viitorul studentului. Tocmai de aceea “ECTS” si-a propus o evolutie bazata pe noutate, dinamism, calitate, in stransa corelatie cu exigentele ascendente manifestate in mediile universitare atat din tara, cat si din strainatate.

Luand in considerare mutatiile ce au loc pe piata muncii, din punct de vedere cantitativ si calitativ, putem spune ca diploma de licenta a celor de la specializarea “ECTS” poate fi un real “pasaport” spre o cariera de succes. Dovezile cele mai credibile sunt reprezentate de carierele cu evolutii favorabile ale absolventilor.

Cel mai important lucru este faptul ca nu vei fi niciodata singur. Ca orice boboc, pentru inceput ai nevoie de sprijin, iar noi suntem aici. Vom face impreuna primii pasi in acest labirint, a carui iesire pare de negasit. Intai te vei familiariza cu termenii economici specifici care sa te jute sa comunici ca un adevarat economist. Urmeaza apoi fundamentarea unor notiuni teoretice, ce vor fi puse treptat in practica, prin elaborarea de proiecte, lucrul in echipa, activitati de organizare, colaborare si coordonare.

alina-tMotivul pentru care au fost reunite in cadrul aceleiasi specializari comertul, turismul si serviciile are o explicatie pur obiectiva. Asemenea organismului uman, acestea nu pot functiona independent ca obiect de studiu, ci ca un intreg sistem, cu multiple corelatii in interiorul sau.

Ca tanar absolvent al specializarii “ECTS” vei parasi bancile universitare nu doar cu o diploma, ci si cu un “bagaj” consistent de cunostinte. Astfel vei putea sa realizezi planuri de afaceri, programe de marketing, vei detine capacitatea de culegere si analiza a datelor si informatiilor in vederea fundamentarii de decizii. Acest “bagaj” va cuprinde, de asemenea, abilitati de negociere, capacitati de initiative si creativitate in rezolvarea de probleme specifice domeniului.

Drumul pe care trebuie sa-l urmezi cuprinde mai multe etape, insa prima, si evident cea mai simpla, este aceea de a-ti pune amprenta aupra acestui domeniu, alegand apecializarea “ECTS”. Pentru ca alturi de noi ai siguranta reusitei!

Va doresc inscriere placuta la ECTS,

Alina T

1 comment to Un gand de la Alina T, anul 3 ECTS

  • alina_vrabie

    Foarte frumoase cuvintele Alinei…….. si eu am terminat ECTS si sunt foarte multumita si incantata. Atmosfera calda, creata de oameni speciali descrie in profunzime aceasta specializare. Pentru cei care sunt in prezent la ects un sfat: indrazniti si aveti incredere in fortele proprii.
    SUCCES……….
    PS: Voi faceti diferenta!

You must be logged in to post a comment.