September 2013
M T W T F S S
« Jul    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Categories

Institute of Hospitality

Prin expunerea internationala dezvoltata de dl profesor Valentin NITA, de peste 11 ani a ECTS si MTH, aceste 2 specializari de licenta si, respectiv, master sunt afiliate Fundatiei pentru Formare Hoteliera din Geneva, Elvetia, “La fondation pour la formation ┬áhoteliere”.

Recent, prin La Fondation, studentii de la ECTS si MTH au dobandit posibilitatea de a utliza resursele electronice ale http://www.instituteofhospitality.org/ una dintre cele mai semnificative baze de date cu articole de cercetare, de popularizare si e-books pe domeniile de interes: hotelarie, restaurant si turism.

In afara de utilitatea acestor resurse pt lucrarile voastre de cercetare: proiecte, licente, disertatii, o utilitate imediata si semnificativa este cea a informatiei profesionale calitative care va va sustine efortul de pregatire si perfectionare profesionala.

Pt a castiga acces pe acest site este necesar sa va creati un cont, o data logati cu ID-ul si pass-ul alocat ECTS si MTH. Cum aceste date sunt confidentiale, va invit sa ma cautati (verificandu-mi si orarul) si va pot oferi laptop-ul meu de pe care ma logez cu datele institutionale pt a va crea un cont personalizat. (conexiune de net va pot garanta ca am in cladirea Romtelecom, nu si la FEAA/corp B)

Cu simpatie,

Lorin

You must be logged in to post a comment.