September 2013
M T W T F S S
« Jul    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Categories

Seminar MT Lorin DRAGAN

La seminarul de Managementul Turismului ne propunem sa promovam educatia de calitate la un nivel similar cu orice universitate sau scoala superioara de turism sau hotelarie din Europa si America de Nord. In acest sens, folosim cele mai noi metode, mizam pe aplicativitate maxima si dorim sa transformam absolventii acestui seminar in profesionisti de succes cu sanse mari de a accesa pozitii motivante in firme de turism din Europa si America de Nord.

Prezentari Power Point

EVALUARE

Seminarului de Managementul Turismului ii sunt alocate 5 puncte din cele 10 aferente disciplinei. In sistemul de evaluare ne-am ghidat dupa principiile de baza urmatoare:

1. Evaluare continua

Ca si in cazul firmelor din mediul economic real, trend-ul este de translatare a ponderii evaluarii dinspre cea la un moment dat (gen examen, proiect, etc) inspre una continua, bazata pe surprinderea evolutiei in mod dinamic, pe o perioada mai lunga (de la seminar la seminar), care are o fidelitate sporita.

In aceasta idee, evaluarea continua contribuie cu 4.25 puncte din cele 5, iar literature review cu doar 0.75p puncte din cele 5 aferente seminarului.

2. Relatii personalizate

Daca in buna practica socialista uneori studentii sunt tratati ca o masa de indivizi neindividualizati, care participa la seminarii preponderent fizic, la acest seminar ne dorim sa va tratam pe fiecare in parte ca un individ valoros, dandu-va ocazia sa va exprimati seminar de seminar si sa intrati intr-o competitie constructiva cu colegii vostri

3. Competitie & performanta

La seminar simulam mediul economic real, iar in aceea lume reala, exista castigatori si perdanti, iar raporturile dintre ei evolueaza dinamic. Din acest motiv si la noi la seminar echipele formate de voi intra in competitie unele cu celelatele. Cele 5 echipe formeaza un clasament in care prima obtine 0.3 puncte, urmatoarea 0.2, a treia 0.1, a patra 0 si ultima -0.1

4. Distribuirea sarcinilor & rolurilor in cadrul echipei

Ca si in realitate, adesea unii membri muncesc mai mult decat altii, ceea ce e normal, cu conditia ca acei membri sa nu fie singurii care muncesc ci sa existe o rotatie a rolurilor si sarcinilor. Un student absent din echipa lui este acceptabil pentru validarea muncii echipei, mai mult de o persoana absenta, insa, compromitand munca echipei.

5. Educatie europeana – comunicare europeana

Fara limbi europene cunoscute job-urile bune devin foarte indepartate. Aceste limbi nu sunt nici macar “straine” caci ele sunt limbi de lucru in orice companie ce activeaza pe o piata globala, deci marea lor majoritate. Acesta este motivul pentru care utilizarea limbilor straine este promovata, incurajata si bonusata. Cele 2 limbi de lucru sunt engleza si franceza.

Puctele aferente evaluari se pot obtine dupa cum urmeaza:

3 puncte – evaluare continua

0.5 puncte – literature review

0.25 puncte – prezentare literature review

1.25 puncte – teste on-line / Blackboard

Detalii tehnice test On-line

Algoritm de login in aplicatia Blackboard pentru participarea la cursul Managementul Turismului/Tourism Management

URL: https://class.feaa.uaic.ro

Username: matricol

Password: initialanumeCNPinitialaprenume

Materiale seminar

Structura seminariilor

Evaluare continua

Alte materiale

tour budget example

Slide-show-uri


22 comments to Seminar MT Lorin DRAGAN

 • Cucoranu Gabriel

  bunaziua…..se pot descarca slidurile!ca nu pot fi online tot timnpul!

 • Lorin

  salut Gabriel: da, se pot descarca !

 • sinzy

  Doamnule profesor testul 2 nu l-am putut continua din cauza unei erori…am facut un print screen daca vreti cva trimit prin mail.ce as putea sa fac in acest caz?

 • Anya Creatza

  Buna seara . Ne puteti da informatii despre excursie ?

 • Alina

  Buna seara! Din cauza unor probleme am fost plecata din Iasi si am ajuns abia in seara aceasta. Mai pot cumpara si maine ( joi) cartea?

 • Lorin

  maine..tot la romtelecom, intre 10 si 5, sala R 417 (et 4)

 • ana

  buna seara! Era vorba sa se posteze cateva informatii despre literature review, pentru ECTS 2, deoarece unele lucruri au ramas putin confuze.
  Multumesc anticipat!

 • Lorin

  pt ana: desigur, pana la finalul saptamanii voi posta !

 • ana

  multumesc pt raspuns!

 • edy.toma

  ma numesc Eduard Toma de la grupa 15 …. am dat testul…. SI MI-A RAMAS BLOCAT LA INTREBAREA 6… am facut si “print screen`uri” sa va arat… unde pot sa vi le trimit??

 • Lorin

  saluti edi: trimite-le, te rog, la administratorul platformei de e-learning: lucian.berechet@uaic.ro

 • edy.toma

  okey am trimis multumesc frumos…sper sa le mai pot da odata …in liniste si pace ….

 • edy.toma

  mi`a raspuns domnul lucian … si mi`a zis sa discut cu dvs despre o sesiune de re-evaluare… mai pot sa dau odata ?

 • edy.toma

  precizez ca nu am facut nimik altceva in plus fata de primele teste pe care le`am dat si au mers perfect … (P.S. nu`mi convine sa pierd punctaj dintr-o greseala care nu`mi apartine …) va multumesc.

 • Anca-Mihaela Zetiu

  Buna ziua! Mai putem achizitiona cartea “Managementul Turismului” ?

 • alexandra

  Buna seara! Sunt in anul 2 la ECTS,grupa 4…am avut azi seminar cu dumneavoastra si ati spus ca o sa fie un test online in seara asta la 21:00. Eu nu am cont si nu stiu cum sa-l creez ca sa pot sa vad testele. V-as ruga sa imi spuneti cum sa-mi creez un cont. Va multumesc!

 • Lorin

  saluti Alexandra, nu trebuie sa va creati cont, cititi mai sus cum sa accesati direct site-ul, trebuie doar sa scrieti corect user si pass. Succes la test !

 • Iou1322

  Buna seara. Ma numesc Afrasinei Ioana, sunt in anul 2, grupa 4 si va scriu cu rugamintea de a-mi spune daca, din motive personale, as putea face orele de seminar la grupa 2?

 • enea elena

  Buna ziua! Ma numesc Enea Elena Catalina, sunt in anul 3 la ects si vreau sa va rog, daca puteti sa-mi spuneti nota finala de la seminar din anul 2 semestrul 1. Va multumesc!

 • dy@

  Buna ziua!Ma numesc Marele Andreea si refac managementul turismului la grupa 5.As dori sa stiu si de ce la seminarul 10 apar cu -2 daca neprezenta la ora valoreaza -1?Va multumesc!

 • cristina_ivancu

  Buna ziua!!!! Ma numesc Cristina Ivancu sunt de la grupa 3 anul II.Nu inteleg de ce nu imi apare punctajul pentru testul 7. Eu l-am dat si nu stiu de ce nu apare.Va multumesc!

You must be logged in to post a comment.